Интегро-дифференциальные уравнения с многозначными решениями - Плотников, А.В.; Тумбрукаки, А.В. (Український математичний журнал, 2000)
Доводиться теорема існування та єдиності класичного розв'язку для інтегро-диференціального рівняння з похідною Хукухари, а також обґрунтовується одна із схем усереднення для такого типу рівнянь в стандартному вигляді.