Лінійно опуклі області з особливостями на межі - Мельник, В.Л. (Український математичний журнал, 2000)
Наведено топологічну класифікацію лінійно опуклих областей з майже гладкою межею, особливості яксії лежать в гіперплощині. Досліджуються мнодащ з лінійно опуклою межею та замикання лінійно оцуклих областей.