Діелектрометричні дослідження впливу ультрафіолетового випромінювання на водні розчини азотистих основ нуклеїнових кислот - Чічак, С.О.; Суховія, М.І.; Кикинеші, О.О. (Биополимеры и клетка, 1999)
Досліджено дисперсію діелектричних характеристик азотистих основ нуклеїнових кислот- імпедансу, комплексної діелектричної проникності, тангенса кута діелектричних втрат, ємності В інтервалі частот 10²–10⁶ Гц отримано діаграми Коул Коула. Виявлено зміни релаксуючих структур піримідинових основ після дії ультрафіолетового випромінювання.