Нове печерне пліоценове місцезнаходження фауни хребетних на території України - Рідуш, Б.Т.; Синиця, М.В.; Проскурняк, Ю.М. (Український інститут спелеології та карстології НАН та МОН України, 2010)
Наведені попередні результати палеонтологічного обстеження нового печерного місцезнаходження фауни на плато Чатирдаг у Криму. Фауністичний список дрібних ссавців із цього місцезнаходження ймовірно відповідає другий половині пізнього пліоцену.