Вплив іонів алюмінію на суперпреципітацію актоміозину серцевого та скелетних м'язів - Богуцька, К.І.; Данилова, В.М.; Мінченко, П.Г.; Шеремет, Л.П.; Мірошниченко, М.С. (Біополімери і клітина, 2003)
Досліджено вплив іонів алюмінію на реакцію суперпреципітації актоміозину серцевого та скелетних м'язів у порівняльному аспекті Виявлено концентраційно залежне пригнічення іонами алюмінію згаданої реакції. Вивчено залежність ефектів іонів металів від їхніх фізико-хімічних властивостей.