Исследование динамической системы в окрестности инвариантного тороидального многообразия общего положения - Самойленко, А.М.; Бажура, Б.П. (Український математичний журнал, 1994)
Досліджена динамічна система в околі інваріантного тороїдального многовиду у випадку загального співвідношенння між розмірностями фазового простору системи і тороїдального многовиду.