Про мінімальні прості ідеали комутативних кілець Безу - Гаталевич, А.І. (Український математичний журнал, 1999)
Вивчається спектр мінімальних простих ідеалів комутативних кілець Безу. Отримані результати застосовано до задачі діагональної редукції матриць над такими кільцями.