Використання методу імуноферментного аналізу для індикації серопозитивних щодо вірусної діареї тварин у господарствах різних областей України - Бондар, С.В.; Скибіцький, В.Г. (Биополимеры и клетка, 1999)
Повідомляються результати обстеження тварин з господарств різних областей України на присутність у сироватках крові антитіл до збудника вірусної діареї.