Про застосування Ateb-функцій для побудови розв'язку нелінійного рівняння Клейна - Гордона - Сокіл, Б.І. (Український математичний журнал, 1997)
Для нелінійного рівняння Клейна-Гордона на основі використання Ateb-функцій будується перше наближення асимптотичного розв'язку. Розглядаються резонансний і нерезонансний випадки.