Об оптимальном восстановлении билинейных функционалов в линейных нормированных пространствах - Бабенко, В.Ф.; Руденко, А.А. (Український математичний журнал, 1997)
Досліджується задача оптимального відновлення біліпійних функціоналів за оптимальною лінійною інформацією у загальній постановці. Наведено також деякі нові результати для конкретних функціональних просторів.