Розробка синтаксичного аналізатора мови програмування PL/I для реінженірингу блок-схем алгоритмів - Фісун, М.Т.; Гнездьонова, О.В. (Інститут програмних систем НАН України, 2006)
Розглядаються питання побудови лексичного та синтаксичного аналізаторів для мови програмування PL/1 з ціллю одержання на виході блок-схем алгоритмів програм на цій мові. Проаналізовані особливості граматики PL/1 для одержання інформації про структуру програми. Описано підхід до реалізації названого транслятора.