О приближении обобщенными сплайнами некоторых классов дифференцируемых функций - Поляков, О.В. (Український математичний журнал, 1997)
Знайдено точие значения найкращого (α, β)-наближення класу диференційовних з вагою на [-1, 1] функцій узагальненими чебишовськими сплайнами.