Свойства отношения правдоподобия для семимартингалов с детерминированными триплетами в параметрическом случае - Линьков, Ю.Н.; Шевляков, А.Ю. (Український математичний журнал, 1999)
Розглянуто семімартингали з детермінованими розривними триплетами. Одержано властивості відношення правдоподібності для параметричного випадку у термінах процесів Хелінгера.