Друга міжнародна алгебраїчна конференція в Україні, присвячена пам'яті професора Л. А. Калужніна - Кириченко, В.В.; Сущанський, В.І. (Український математичний журнал, 2000)
З 10 до 15 травня 1999 р. спочатку в Києві, а потім у Вінниці проходила Друга міжнародна алгебраїчна конференція в Україні.