Відділ комбінаторної хімії біологічно активних сполук (Біополімери і клітина, 2004)
Відділ комбінаторної хімії біологічно активних речовин створено у 2003 році на основі групи хімії нуклеїнових кислот відділу структури і функцій нуклеїнових кислот Інституту молекулярної біології і генетики HAH України. Наукові дослідження відділу проводяться в галузі біоорганічної та комбінаторної хімії для потреб молекулярної біології і медицини.