Асимптотичне розв'язання задачі Коші для виродженої сингулярно збуреної лінійної системи - Кочерга, О.І. (Український математичний журнал, 1999)
Побудовано асимптотику розв'язку задачі Коші для виродженої сингулярно збуреної лінійної системи у випадку кратного спектра головного оператора.