Бифуркация положения равновесия в системе не линейных параболических уравнений с преобразованным аргументом - Клевчук, И.И. (Український математичний журнал, 1999)
Розглядається система нелінійних параболічних рівнянь з перетвореним аргументом. Доведено існування інтегральних многовидів. Досліджена біфуркація інваріантного тора із стану рівновагі.