Примарно ступенчатые группы с дополняемыми нефраттиниевыми подгруппами - Довженко, С.А.; Черников, Н.С. (Український математичний журнал, 1999)
Наведено опис примарно ступінчастих груп (зокрема, локально ступінчастих, RN-груп) iз доповнюваними нефраттінієвими підгрупами.