Задачі на власні значення з розривними власними функціями та їх чисельні розв'язки - Дейнека, В.С.; Сергієнко, І.В.; Сконецький, В.В. (Український математичний журнал, 1999)
Розглянуто нові задачі на власні значення з розривними власними функціями. Побудонано обчислювальні алгоритми, які за точністю не гірші за аналогічні, відомі для задач з гладкими власними функціями.