О наилучшем приближении функций n переменных - Корнейчук, М.П. (Український математичний журнал, 1999)
Запропоновано поний підхід до розв'язання задачі про найкраще наближення деяким підпростором функцій n змінних, що задаються обмеженнями на модуль неперервності деяких частинних похідних. Цей підхід грунтується на теоремі двоїстості та на зображенні функції як зчисленної суми простих.