Об устойчивости инвариантных множеств системы автономных дифференциальных уравнений при постоянно действующих возмущениях - Игнатьев, А.О.; Коносевич, Б.Я. (Український математичний журнал, 1999)
Розглядається система звичайних автономних диференціальних рівнянь, яка має інваріантну множину. Одержано достатні умови її стійкості при постійно діючих збуреннях.