Решения уравнений Максвелла, описывающие спектр водорода - Симулик, В.М. (Український математичний журнал, 1997)
Знайдено новий клас розв'язків рівнянь Максвелла, який описує спектр водню. Доведено застосовність до великої групи задач атомної та ядерної фізики замість квантовомехаиічного рівняння Дірака звичайних класичних рівнянь Максвелла.