Об абсолютной, совершенной и безусловной сходимости двойных рядов в пространствах Банаха - Кадец, М.И. (Український математичний журнал, 1997)
Доведено, що у випадку подвійних рядів досконала та безумовна збіжності співпадають і абсолютна та досконала збіжності не співпадають навіть для числових рядів.