Третя українсько-скандинавська конференція з теорії ймовірностей та математичної статистики - Гусак, Д.В.; Кулик, О.М. (Український математичний журнал, 2000)
7-12 червня 1999 р. у Києві відбулась Третя українсько-скандинавська конференція з теорії ймовірностей та математичної статистики. Проведення конференції, яка робить значний внесок у розвиток теоретико-ймовірнісних шкіл України, Швеції, Данії, Норвегії та інших країн, стало традицією. Організаторами конференції були Інститут математики НАН України, Національний університет ім. Т. Шевченка, Університет м. Умеа (Швеція) та Національний педагогічний університет ім. М. Драгоманова.