Конфигурации в конечных проективных плоскостях - Медведев, В.К. (Український математичний журнал, 1997)
Для існування довільної конфігурації хоча б в одній скінченній проективній площині порядку n. знайдені необхідні умови, яким повинно задовольняти число n.