Предельная теорема для максимума зависимых гауссовских случайных элементов в банаховом пространстве - Коваль, В.А.; Швабе, Р. (Український математичний журнал, 1997)
Відомий результат Hicio про асимптотичну рівність для максимуму дійсних гауссових випадкових величин узагальнюється на гауссові випадкові елементи в банаховому просторі.