Минуле та сучасне українського конституціоналізму - Антошкіна, В.; Кирпичов, О. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Метою цієї статті є проведення аналізу минулого та сучасного українського конституціоналізму, а також визначення і характеристика основних етапів конституціоналізму в Україні.