Про доповнюваність деяких узагальнених гіперцентрів у артінових модулях - Курдаченко, Л.А.; Петренко, Б.В.; Суботін, І.Я. (Український математичний журнал, 1997)
Доведено, що в артіновім модулі над нескінченною FC-гіперцентральною локально розв'язною групою верхній FC-гіперцентр має пряме доповнення. Таким чином, отримано узагальнення теорем Д. І. Зайцева і З. Дуана.