Асимптотичний розв'язок системи інтегро-диференціальиих рівнянь - Завізіон, Г.В. (Український математичний журнал, 1997)
Будується асимптотичний розв'язок системи лінійних інтегро-диференціальних рівнянь при наявності точок повороту.