О многомерных задачах Дирихле и Трикоми для одного класса гиперболо-эллиптических уравнений - Алдашев, С.А. (Український математичний журнал, 1997)
Для узагальненого багатовимірного рівняння Лаврентьєва-Біцадзе доведено однозначні розв'язності рішення задач Діріхле і Трікомі. Встановлено також наявність і єдиність рішення задачі Діріхле, що розглядається в гіперболічній частині мішаної області.