Нелокальні крайові задачі для систем лінійних рівнянь із частинними похідними - Гой, Т.П.; Пташник, Б.Й. (Український математичний журнал, 1997)
Досліджено класичну коректність задач з нелокальними двоточковими умовами для безтипних систем лінійних рівнянь із частинними похідними зі змінними коефіцієнтами у циліндричній області. Доведено метричні теореми про оцінки знизу малих знаменників, які виникають при побудові розв'язків задач.