Володимир Миколайович Кошляков (Український математичний журнал, 1997)
21 грудня виповнюється 75 років відомому вченому в галузі аналітичної механіки, навігаційних гіроскопічних систем та динаміки твердого тіла, професору, академіку НАН України Володимиру Миколайовичу Кошлякову. З 1963 року він працює в Інституті математики НАН України, де очолює відділ аналітичної механіки.