Організаційно-правові засади створення органів місцевого самоврядування - Журавель, Я. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Метою цієї статті є виявлення проблемних аспектів правового регулювання порядку створення органів місцевого самоврядування та формулювання пропозицій щодо вдосконалення в цій частині законодавства про місцеве самоврядування.