Стадії контролю в науці та практиці міжнародного права - Малков, Д. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Мета цієї статті полягає у виокремленні стадій процесу міжнародного контролю з точки зору різних доктрин міжнародного контролю та міжнародної договірної практики.