Згода донора на вилучення анатомічного матеріалу після його смерті (значення та проблемні питання) - Шаповал, Л. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Метою цієї статті є розгляд питань, пов’язаних з правом на донорство анатомічних матеріалів померлої особи.