Взаємодія ендофітних бактерій з рослиною на клітинному та молекулярному рівнях - Козировська, Н.О. (Биополимеры и клетка, 1998)
В огляді надається інформація про локалізацію ендофітних бактерій у тканинах рослий, а також обговорюються шляхи, та механізми проникнення бактерій всередину рослини. Розглядаються методи детекції ендофітів (Середині рослин (цитохімічні, імунологічні, молекулярно-генетичні).