Одержання та характеристика анти-Sgt1 моноспецифічних антитіл - Капустян, Л.М.; Рожко, О.Т.; Бобик, В.І.; Крупська, І.В.; Сидорик, Л.Л. (Біополімери і клітина, 2007)
Описано метод одержання і очищення та охарактеризовано властивості моноспецифічних поліклональних антитіл проти висококонсервативного еукаріотного білка Sgt1, який є важливим чинником регуляції клітинного циклу, бере участь у Hsp90-опосередкованій протеасомній деградації білків і разом з іншими шаперонами і кошаперонами відіграє важливу роль у регуляції про- та антиапоптичних сигнальних шляхів. Вивчення ролі і функцій Sgt1 у комплексах з білками шаперонової родини Hsp90 необхідно для розуміння механізмів регуляції сигнальних процесів, які контролюють життя та смерть клітини, що є критичним у розвитку багатьох серцево-судинних патологій, зокрема, дилятаційної кардіоміопатії.