Точний розв'язок однієї крайової періодичної задачі - Ботюк, А.О. (Український математичний журнал, 1997)
Вивчається крайова періодична задача u tt −u xx =F(x, t), u(0, t)=u(π, t)=0, u(x, t+T)=u(x, t), (x, t) ∈ R². За допомогою оператора Вейводи-Штедри знаходиться розв'язок даної задачі.