Строки захисту цивільних прав у договорах про передання майна у тимчасове користування - Хащівська, Н. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Метою цієї статті є встановлення особливостей правового регулювання строків захисту цивільних прав у договорах про передання майна у тимчасове користування.