О порядке роста прямоугольных частных сумм двойных ортогональных рядов - Андриенко, В.А. (Український математичний журнал, 1999)
Отримано оцінки порядку зростання прямокутних часткових сум подвійних ортогональних рядів. Встановлено їx остаточність на множині всіх подвійних ортогнональних систем.