Задача продолжения для двупараметрических ядер - Лаврентьев, А.С.; Мишура, Ю.С. (Український математичний журнал, 1997)
Розв'язано задачу побудови двопараметричпої сім'ї ядер, що відповідає мультиплікативиій або покоординатна двопараметричній півгрупі, за „початкового сім'єю ядер".