Оценка максимума модуля обобщенных решений первой краевой задачи для вырождающихся параболических уравнений - Колодий, И.М. (Український математичний журнал, 1997)
Вивчаються параболічні рівняння дивергентного вигляду з виродженням. Одержано оцінку максимуму модуля узагальнених розв'язків першої крайової задачі з нулем на параболічній межі.