Радикальные алгебры, подгруппы присоединенных групп которых являются подалгебрами - Попович, С.В.; Сысак, Я.П. (Український математичний журнал, 1997)
Отримана характеризація радикальних алгебр, підгрупи приєднаних груп яких є підалгебрами. Доведено, зокрема, що такі алгебри нільпотентиі з індексом нільпотентності, який не перевищує 3. Дана повна класифікація тих із них, що породжені двома елементами.