Исследование нелинейного разностного уравнения в банаховом пространстве в окрестности квазипериодического решения - Самойленко, А.М.; Слюсарчук, В.В.; Слюсарчук, В.Е. (Український математичний журнал, 1997)
Досліджується поведінка дискретної динамічної системи в околі квазіперіодичної траєкторії у випадку иескінчениовиміриого банахового простору. Знайдено умови зведення системи в такому околі до системи з квазіперіодичиимн коефіцієнтами.