Теорема о структуре полного набора конформноподобиых серий сохраняющихся величии для безмассовых полей - Симулик, В.М. (Український математичний журнал, 1997)
Сформульовано зручну загальну методику побудови повного набору конформноподібних серій законів збереження л-го порядку. Як приклади наведено всі конформноподібні серії, які породжуються симетричними тензорами третього і четвертого рангів.