Гладкий розв'язок однієї крайової задач - Хома, Н.Г.; Цинайко, П.В. (Український математичний журнал, 1997)
Вивчається крайова періодична задача для квазілінійного рівняння utt − uxx=F[u, ut], u(x, 0)= u(x, π)=0, u(x+w, t)=u(x, t), x ∊ R, t ∊ [0, π]. Знаходяться замови, за яких справедлива теорема едииості гладкого розв'язку.