О квадратурных и кубатурных формулах для одного класса кратных сингулярных интегралов - Акименко, В.В. (Український математичний журнал, 1997)
Розглянуто питання про умови існування кратних сингулярних інтегралів одного класу у внутрішніх та межових точках області. Одержано квадратурні та кубатурні формули для розрахувати кратних сингулярних інтегралів та наведено відповідні оцінки для формул.