Одно замечание по поводу теорем Пэли и Стейна - Кириллов, С.А. (Український математичний журнал, 2000)
Показано, що в умовах теорем Пелі та Стейпа систему з обмеженими нормами в L∞ можна замінити системою з обмеженими нормами в ВМО.