Державно-правове регулювання сільського господарства України - Ломакіна, І. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Мета цієї статті полягає у проведенні науково-теоретичного аналізу правових аспектів державного регулювання сільського господарства України, формулюванні наукових висновків і внесенні пропозицій щодо вдосконалення чинного аграрного законодавства України з питань державного регулювання сільського господарства.