О скорости сходимости двойных рядов экспонент, представляющих регулярные функции в произведениях выпуклых многоугольников - Мельник, Ю.И. (Український математичний журнал, 1994)
У рівномірній та інтегральній метриках одержані точні за порядком оцінки відхилення часткових сум подвійного ряду експонент, що зображають регулярну в добутку опуклих многокутників функцію, яка або неперервна на добутку замкнених многокутників, або належить класу Смирнова.